founders keepers

Dagens goda råd...
Råka aldrig glömma dina sprillans nya (okejdå, typ nästintill nya) träningsskor i omklädningsrummet på gymmet. Det spelar nämligen ingen som helst jävla roll att majoriteten som har tillgång till kurortens omklädningsrum är pissrika snobbrövar. Gratis är tydligen förbannat gott oavsett så nu är det något jävla tattarluder som är ett par nya (gratis!) träningsskor rikare.

Till min stora glädje är jag tillsammans med (i mitt tycke) världens mest fantastiska kille så redan samma dag som jag insåg att jag aldrig kommer återfå mina skor, beställde han ett par nya till mig. Att dom dessutom är löjligt snygga och femtioelva gånger bättre än dom gamla, gör saken knappast sämre. Fyfan va han är bra! <3

Inviger godingarna idag. Och benvinkeln leker tydligen lutande tornet i pisa.
 






en helg av finare kvalité

Mitt jobbschema är toppen och resulterar i att jag oftast har helg mitt i veckan, vilket i sin tur resulterar i att jag i lugn och ro hinner med sånt på veckodagarna som ingen 8-16knegare gör.
Denna gången har jag hunnit pricka av en massa från "to do"listan, välbehövligt!
 
• Jag äger officiellt min drömbil! ♥ Jag som alltid predikar att "Kör man bil utan drag så kan man lika gärna köra moped", kan härmed sluta skämmas. Hade sån jäkla tur att verkstaden hade fått ett återbud precis när jag ringde för att boka tid för montering av dragkroken, så en panikdusch och en bilresa i en garanterat olaglig hastighet senare var jag på plats. Ytterligare fem timmar senare satt den på plats! Så jävla fiint! 
 
Gör med glädje reklam för både Rejmes och Thule. Så det så.
 
• Det faktum att jag äntligen har en komplett bil innebär så klart att jag äntligen har bokat en tid för sadelprovning! Snaart så är vi igång igen, min finkuse och jag ♥
 
 
 
• Mon Amie har påbörjat ytterligare en ny diet. Krafft Muskel räckte inte hela vägen och rent potatisprotein fungerade typ knappt halvers så efter många lovord provar vi D&H Build Up i hopp om ett mindre mirakel.
 
 
• Nya Guccis har kusen också fått! Av bästaste hovisen, såklart.
Manikyr in making
 
• Precis som både bilen och kusen så har även vår lägenhet fått en mindre makeover. Eller tjaa, snarare den slutliga fungerande pusselbiten. Efter flera månader av tjat och gnäll har vi äntligen fått en fullt fungerande ugn! Den gamla var visserligen förbannat charmig och passade ypperligt in i den övriga köksmiljön men va så jäkla rövkass att den inte ens kunde tina en pommes. Så ikväll ska det firas med pastagratäng! I ugn, I vår nya fullt fungerande fantastiska ugn. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dagens kamerafångst

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

om en förbannat fin helg

Jag har dränkt mina sista tappra hjärnceller i alkohol och kan därmed (för tillfället) endast formulera mig på lägsta neandertalarnivå.
Det som började med ett klassiskt "vill du hänga med ut"sms i fredags, eskalerade i all världens fart igår och helt plötsligt var hela lägenheten fylld med fantastiska bästavänner, skitbravänner och härliga "festade ihop för en herrans massa år sen"vänner. Det skrattades och sjöngs och dracks och skrattades lite till, tills vi slutligen rörde oss mot stan i samlad klunga för att fortsätta festligheterna på Varbergs krogar.                                                                                                                                                                
Idag är det andra puckar. Partyskjortan har ersatts med den åh så fulbekväma mjukisbrallan och bakdelen är fastklistrad i soffan framför femtioelva fulladdade säsonger med serier. 
Återkommer med en vettigare uppdatering när jag har lyckats avla fram fler hjärnceller.
 
Det är jobbigt att vara festens höjdpunkt ♥
 

Mission knapptpossible accomplished!

Efter lite (en hel del) tips från personer som är lite mer insatta i det här med träning än jag någonsin kommer bli, så har jag nu äntligen lyckats få ihop en någorlunda komplett outfit! 
Jag lärde mig dessutom några grejer på vägen...
 
• Träningstights är inte skapta för en ridkropp! Snarare en trästubbe, eller en människa formad som en penis.
Absolut inte någon med porrigt muskulösa lår och en inte fullt så tjock midja. 
 
• Alla träningstights borde ha en gigantisk varningskylt som lyder "Grov framhävning av könsorgan är oundviklig (kameltå)"
 
• Köpa ridbyxor för 2000 pengar och ridskor för lite mer än så är kul! Lägga samma pengar på träningskläder, knappast. 400 pengar för ett par tights gör ont i plånboken och 1000 pengar för ett par tygskor får mig att undra om tillverkarna blev kastade i väggen som små.
 
Summan av kardemumman. Jag körde stenhårt på prisvärda instegsmodeller och kan leva vidare med ett gott ekonomiskt samvete.
 
 

som amishfolk i ett horhus

Japp, lite så känner jag mig just nu, helt vilsen och vet varken ut eller in. I alla år (tjaa dom många senaste iallafal) har min bekvämaste standardoutfit bestått av ett par skitiga, slitna ridbyxor ihop med ett par lika slitna ridskor som säkerligen önskar att jag hade slängt dom i soporna för minst ett år sen. Detta varvas såklart med ett par superbekväma, moderiktiga stålhätteskor när vädret vägrar samarbeta. Gärna med dubbla raggsockor på vintern...
 
And here's my point...!
Jag har äntligen börjat prioritera mig själv lite, vilket inte direkt handlar om att jag har blivit en fashionista, utan snarare att jag besöker både en fantastisk läkare och sjukgymnast på regelbunden basis. Nackdelen med detta är att jag har fått det redovisat för mig, svart på vitt, att mina muskler är jättetrasiga (väldigt likvärdiga med min stalloutfit) från låren upp till typ tjaa..huvudet...Nack/ryggskadorna beror såklart på den 10poängs praktvurpan från hästryggen då Piraat skjutsade av mig i all världens fart och såg till att jag landade rakt på huvudet. En krossad disk, två mosade kotor, lite nervskador och en hel del förstörda muskler senare, kan jag väl knappast påstå att dom senaste tre åren har varit helt smärtfria. Höftmusklerna däremot, dom lever sitt eget liv och lyckas gå sönder typ "bara sådär". Överansträngning, inflammationer, blödningar och det faktum att jag väntade lite mer än ett år innan jag ens informerade min läkare om att jag knappt kan gå vissa dagar, kan kanske vara några bidragande orsaker till skadorna men det försöker jag förtränga, såklart.
 
Vi har nu tvingats utesluta allt vad smärtstillande heter eftersom kroppen envisas med att halvkräkas, svimmas och få enorma blåmärken av dom blodförtunnande biverkningarna så istället för härlig smärtlindring 24/7 ska vi istället försöka träna bort det istället! Hujedamig som vissa efterblivna brukar säga. På fredag börjar allvaret och jag som ärligt talat aldrig ens har satt en lilltå i ett gym, ska uppenbarligen börja gymma. Alltså inte fjortisgymma där jag spenderar en timme med att ta egobilder på mig själv i gymspegeln tillsammans med min aldrig använda vattenflaska, utan gymgymma så svetten rinner mellan tuttarna och jag förhoppningsvis lyckas rehabiltera min slaktade kropp. Så ja, nu på fredag ska jag ha mitt första riktiga pass med sjukgymnasten, övningar ska visas och ett träningsupplägg ska diskuteras, och den stora frågan i det här fallet är, vad fan ska jag ha på mig? 
 
Alla träningsfjortisar har ju sju olika outfits för varje träningspass och lika många löjligt dyra skor. Och vad har jag? Två par mjukisbrallor och ett par fem år gamla skateskor där man kan beskåda naturen genom sulan. Jag vägrar spendera en hel stallhyra på ett par träningsskor och tights/byxor går väl att hitta billigt nånstans i någon fräsig färg? Alla tips, förslag mottages tacksamt för jag kan, med handen på hjärtat, inte ett skit.    

Kommer ikapp

Vad som hinns med när bloggen ligger orörd i tre månader...
• Jag har blivit sambo ♥ Alltså inte lite halvsambo, eller "typ"sambo utan sådär officiellt jättesambo. Tilläggas kan att det går helt fabulöst. Vi har shoppat (och monterat ihop) möbler, borstat tänderna ihop i samma minimala badrum och jag snor gladeligen åt mig båda täckena varje natt, utan att vi har dödat varandra...än.
• Vår magnifika bubbasvoffe har hunnit fylla 8 år ♥ Det enda som avslöjar hans ålder är den obefintliga gammelpälsen i ansiktet. Människorna vi möter på gatan frågar fortfarande om han är en valp.


• MonAmie, som btw har hunnit fylla en handfull, har någonstans här mitt i allt lyckats skjuta iväg på både höjd och bredd. Det i sin tur innebär att hon har gjort ca 1 knop under hela sommaren då hon har vuxit till sig. Till min stora glädje har detta resulterat i att sadeln ligger som skräp och jag lyckas inte komma igång med min finkuse. Så ja, om någon vill ha en obefintligt använd, pedantskött Prestige Versailles så kommer min dessvärre (mest troligt) ligga ute på annons inom snar framtid.

Med detta sagt, jag har faktiskt ett liv utanför bloggen (u no say!?), därav den obefintliga uppdateringen. Å andra sidan...är det ens någon som bryr sig ifall jag håller igång den eller inte?

RSS 2.0